Stuw- en Sluizencomplex Hagestein

Toen ik over de Lekdijk reed ter hoogte van Tull en ‘t Waal zag ik plotseling een paar Star Wars -achtige gebouwen staan maar ik kon niet precies zien waar deze voor waren. Deze zagen er zo spannend uit dat ik daar meer van wilde weten. Ik parkeerde mijn auto bij het recreatiegebied Honswijkerplas en ik stuurde mijn drone de lucht in om polshoogte te nemen. De zon ging bijna onder dus dit was de laatste vlucht van die dag.

Stuw- en sluizencomplex Hagestein

Wat ik toen zag was adembenemend. Het prachtige contrast van het rustige kalme water voor de stuw en het wilde water achter de stuw. Ik heb deze vanaf diverse kanten gefotografeerd maar vanaf deze kant levert dit naar mijn smaak de meest spannende compositie.

Stuw- en Sluizencomplex Hagestein

2 reacties op “Stuw- en Sluizencomplex Hagestein&rdquo

  1. Wat een mooie foto’s Leon
    En mooie site zo
    Ik kijk uit naar je vervolg foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.